raras kawibawan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

raras kawibawan

basa Jawa[besut]

raras kawibawan

  1. (Kw) kanikmatan lan kamulyan.








Kata kunci/keywords: arti raras kawibawan, makna raras kawibawan, definisi raras kawibawan, tegese raras kawibawan, tegesipun raras kawibawan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org