rase

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rase

basa Jawa[besut]

rase

  1. krama/ngoko araning kewan nusoni sing ngêtokake dhèdhès.








Kata kunci/keywords: arti rase, makna rase, definisi rase, tegese rase, tegesipun rase
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.