rase

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

rase

basa Jawa[sunting]

rase

  1. krama/ngoko araning kewan nusoni sing ngêtokake dhèdhès.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=rase&oldid=52564"