rase

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

rase

basa Jawa[besut]

rase

  1. krama/ngoko araning kewan nusoni sing ngêtokake dhèdhès.








Kata kunci/keywords: arti rase, makna rase, definisi rase, tegese rase, tegesipun raseBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org