rasul

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

rasul

basa Jawa[besut]

rasul

  1. (Ar) krama/ngoko utusan;







Kata kunci/keywords: arti rasul, makna rasul, definisi rasul, tegese rasul, tegesipun rasul

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.