rat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

rat

basa Jawa[besut]

rat

  1. tanah Jawa.








Kata kunci/keywords: arti rat, makna rat, definisi rat, tegese rat, tegesipun rat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org