rat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rat

basa Jawa[besut]

rat

  1. tanah Jawa.








Kata kunci/keywords: arti rat, makna rat, definisi rat, tegese rat, tegesipun rat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.