rati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

rati

basa Jawa[besut]

rati

  1. (Kw) rêmbulan.








Kata kunci/keywords: arti rati, makna rati, definisi rati, tegese rati, tegesipun rati
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.