ratna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

ratna

basa Jawa[besut]

ratna

  1. (Snk) (Kw) intên;;
Kacocogna karo rêtna.








Kata kunci/keywords: arti ratna, makna ratna, definisi ratna, tegese ratna, tegesipun ratna
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.