Menyang kontèn

raton

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

raton krama/ngoko

  1. araning dolanan bocah;
  2. (utawa reraton) gegrombolan tmr. manuk lsp.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti raton, makna raton, definisi raton, tegese raton, tegesipun raton

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.