raton

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

raton krama/ngoko

  1. araning dolanan bocah;
  2. (utawa rêraton) gêgrombolan tmr. manuk lsp.








Kata kunci/keywords: arti raton, makna raton, definisi raton, tegese raton, tegesipun raton
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org