ratus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

ratus

basa Jawa[besut]

ratus

  1. krama/ngoko campuraning mênyan, kayu cêndhana lsp. dianggo dêdupa utawa ngukup jarit amrih wangi;








Kata kunci/keywords: arti ratus, makna ratus, definisi ratus, tegese ratus, tegesipun ratusBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org