ratus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

ratus

basa Jawa[besut]

ratus

  1. krama/ngoko campuraning mênyan, kayu cêndhana lsp. dianggo dêdupa utawa ngukup jarit amrih wangi;








Kata kunci/keywords: arti ratus, makna ratus, definisi ratus, tegese ratus, tegesipun ratus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.