Menyang kontèn

raup

Saka Wikisastra, bausastra mardika

raup

raup

  1. br rainé gubras getih







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti raup, makna raup, definisi raup, tegese raup, tegesipun raup

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.