rawèh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

rawèh

basa Jawa[besut]

rawèh

  1. wc ora awèh.







Kata kunci/keywords: arti rawèh, makna rawèh, definisi rawèh, tegese rawèh, tegesipun rawèh

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.