rawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rawa

basa Jawa[besut]

rawa

  1. krama/ngoko palêmahan lêdhok kang dikêndhong ing banyu, tlaga cilik.








Kata kunci/keywords: arti rawa, makna rawa, definisi rawa, tegese rawa, tegesipun rawa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.