rawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Tembung aran[besut]

rawa (krama-ngoko rawa)

  1. palemahan ledhok kang dikendhong ing banyu; tlaga cilik

Basa Indonésia[besut]

Tembung aran[besut]

rawa

  1. rawa