rawa

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Tembung aran[besut]

Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found.

  1. palemahan ledhok kang dikendhong ing banyu; tlaga cilik

Basa Indonésia[besut]

Tembung aran[besut]

rawa

  1. rawa