rawa

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

Tembung aran

rawa (ra) (wa)

krama/ngoko

  1. palêmahan lêdhok kang dikêndhong ing banyu, tlaga cilik.
Tembung sipat

rawa

  1. gampang pecah, gampang rusak:
    Barang iki rawa, aja dibanting ya






Nuvola filesystems www.png Terjemahan[?]


Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Indonésia[besut]

Tembung aran

rawa (plural: rawa-rawa; posesif ku, mu, nya; partikula: kah, lah)

  1. rawa


Kata kunci/keywords: arti rawa, makna rawa, definisi rawa, tegese rawa, tegesipun rawa