rawat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rawat

basa Jawa[besut]

rawat

  1. br tansah nandhang susah (nêpsu)








Kata kunci/keywords: arti rawat, makna rawat, definisi rawat, tegese rawat, tegesipun rawat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org