Menyang kontèn

rawe

Saka Wikisastra, bausastra mardika

rawé

basa Jawa[besut]

rawé

  1. krembyah-krembyah pating srawé tmr. rambut lsp;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti rawe, makna rawe, definisi rawe, tegese rawe, tegesipun rawe

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.