rayat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rayat

basa Jawa[besut]

rayat

  1. diingoni, dicukupi sakabutuhane;








Kata kunci/keywords: arti rayat, makna rayat, definisi rayat, tegese rayat, tegesipun rayat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.