Menyang kontèn

read

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Inggris[besut]

Tembung kriya [ en ]

read

  1. maca
Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti read, makna read, definisi read, tegese read, tegesipun read