maca

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

maca

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko maca
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ngunèkake surasaning tulisan;
  2. nêmbangake layang têmbang
Kacocogna karo
  • waca.








Kata kunci/keywords: arti maca, makna maca, definisi maca, tegese maca, tegesipun maca
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.