rege

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rege

basa Jawa[besut]

rege

  1. krama/ngoko bangsaning tampah sing digawe nam-naman saka arèn;;
Kacocogna karo rigèn.








Kata kunci/keywords: arti rege, makna rege, definisi rege, tegese rege, tegesipun rege
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.