reka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

reka

basa Jawa[besut]

reka

  1. diakali, diapusi.








Kata kunci/keywords: arti reka, makna reka, definisi reka, tegese reka, tegesipun reka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.