renda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

renda

basa Jawa[besut]

renda

  1. Cithakan:Prt krama/ngoko plisir rangrangan, pasêmèn (kanggo minggiri klambi lsp);








Kata kunci/keywords: arti renda, makna renda, definisi renda, tegese renda, tegesipun renda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org