rene

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

rene

basa Jawa[besut]

rene

  1. pc mrene.








Kata kunci/keywords: arti rene, makna rene, definisi rene, tegese rene, tegesipun reneBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org