rene

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rene

basa Jawa[besut]

rene

  1. pc mrene.








Kata kunci/keywords: arti rene, makna rene, definisi rene, tegese rene, tegesipun rene
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.