rento

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

rento

basa Jawa[besut]

rento

  1. êngg krama/ngoko nglumpruk tanpa daya, pêpês;;
Kacocogna karo reto.







Kata kunci/keywords: arti rento, makna rento, definisi rento, tegese rento, tegesipun rento

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.