repo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

repo krama/ngoko

  1. jêmpo, wong sing wis ora kanggo gawene;
  2. êngg pc ora apik, ora kuwat tmr. barang dandanan
Kacocogna karo
  • rempo.








Kata kunci/keywords: arti repo, makna repo, definisi repo, tegese repo, tegesipun repo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org