reta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

reta

basa Jawa[besut]

reta

  1. pc kreta.








Kata kunci/keywords: arti reta, makna reta, definisi reta, tegese reta, tegesipun reta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.