rete

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

rete

basa Jawa[besut]

rete

  1. pc krete.








Kata kunci/keywords: arti rete, makna rete, definisi rete, tegese rete, tegesipun reteBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org