rete

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rete

basa Jawa[besut]

rete

  1. pc krete.








Kata kunci/keywords: arti rete, makna rete, definisi rete, tegese rete, tegesipun rete
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.