reto

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

reto êngg krama/ngoko

  1. êntèk kakuwatane margo kêsêl bangêt;
  2. wis ora bisa nggêglawat marga jêmpo utawa lara.








Kata kunci/keywords: arti reto, makna reto, definisi reto, tegese reto, tegesipun retoBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org