Menyang kontèn

reto

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

réto êngg krama/ngoko

  1. entèk kakuwatané margo kesel banget;
  2. wis ora bisa nggeglawat marga jempo utawa lara.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti reto, makna reto, definisi reto, tegese reto, tegesipun reto

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.