ri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ri
Lingga:krama/ngoko

  1. cringih-cringih ing wit;
  2. balung ing iwak loh sing lincip-lincip
Kacocogna karo
  • êri.








Kata kunci/keywords: arti ri, makna ri, definisi ri, tegese ri, tegesipun ri
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org