rikma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

rikma

  1. ki êngg rambut.








Kata kunci/keywords: arti rikma, makna rikma, definisi rikma, tegese rikma, tegesipun rikma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org