Menyang kontèn

rila

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

rila

  1. krama/ngoko lila.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti rila, makna rila, definisi rila, tegese rila, tegesipun rila

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.