rinding

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

rinding

  1. utawa rindingan krama/ngoko araning unèn-unèn ênggone ngunèkake sarana kapèpètake ing lambe kapadalake ing untu;








Kata kunci/keywords: arti rinding, makna rinding, definisi rinding, tegese rinding, tegesipun rindingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org