ringan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ringan

  1. êngg krama/ngoko ènthèng, gampang.








Kata kunci/keywords: arti ringan, makna ringan, definisi ringan, tegese ringan, tegesipun ringan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.