ringgit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ringgit

krama
Krama ringgit
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wayangan, tledhekan.








Kata kunci/keywords: arti ringgit, makna ringgit, definisi ringgit, tegese ringgit, tegesipun ringgit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org