risiko

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

risiko

  1. (Wl) krama/ngoko pituna.







Kata kunci/keywords: arti risiko, makna risiko, definisi risiko, tegese risiko, tegesipun risiko

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.