riyalat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

riyalat

  1. (Ar) krama/ngoko cêcêgah apa-apa murih kalakon sing disêsuwun.








Kata kunci/keywords: arti riyalat, makna riyalat, definisi riyalat, tegese riyalat, tegesipun riyalat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org