rod

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

rod ꦫꦺꦴ (ro)ꦢ꧀ (d)

  1. (Kw) surud tmr. banjir lsp.







Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris[besut]

Tembung aran [ en ]

rod /ꦫꦺꦴꦢ꧀/


Kata kunci/keywords: arti rod, makna rod, definisi rod, tegese rod, tegesipun rod