roda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

roda

  1. utawa roda-paripêksa, roda-pêksa krama/ngoko tindak panjiyat kanthi pêksa








Kata kunci/keywords: arti roda, makna roda, definisi roda, tegese roda, tegesipun roda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org