roda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

roda

  1. utawa roda-paripêksa, roda-pêksa krama/ngoko tindak panjiyat kanthi pêksa








Kata kunci/keywords: arti roda, makna roda, definisi roda, tegese roda, tegesipun roda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.