roh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

roh (Ar) krama/ngoko

  1. dat sing mawa budi ora kêna ginayuh ing pancadriya; kaya ta: malaekat, setan lsp;
  2. jiwa, badan alus.








Kata kunci/keywords: arti roh, makna roh, definisi roh, tegese roh, tegesipun rohBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=roh&oldid=101626"