roh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

roh (Ar) krama/ngoko

  1. dat sing mawa budi ora kêna ginayuh ing pancadriya; kaya ta: malaekat, setan lsp;
  2. jiwa, badan alus.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=roh&oldid=53114"