roh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

roh (Ar) krama/ngoko

  1. dat sing mawa budi ora kêna ginayuh ing pancadriya; kaya ta: malaekat, setan lsp;
  2. jiwa, badan alus.








Kata kunci/keywords: arti roh, makna roh, definisi roh, tegese roh, tegesipun rohBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org