Menyang kontèn

roki

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

roki

  1. (Wl) krama/ngoko araning klambi dawa;;
    Kacocogna karo rok II.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti roki, makna roki, definisi roki, tegese roki, tegesipun roki

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.