roma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

roma

  1. (Snk) êngg
krama
Krama roma
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

rambut.








Kata kunci/keywords: arti roma, makna roma, definisi roma, tegese roma, tegesipun roma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.