rompi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

rompi

  1. (Wl) krama/ngoko bangsaning klambi rangkêpan.








Kata kunci/keywords: arti rompi, makna rompi, definisi rompi, tegese rompi, tegesipun rompi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.