roti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

roti

  1. krama/ngoko araning panganan sing digawe gandum dipan.







Kata kunci/keywords: arti roti, makna roti, definisi roti, tegese roti, tegesipun roti

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.