roti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

roti

  1. krama/ngoko araning panganan sing digawe gandum dipan.








Kata kunci/keywords: arti roti, makna roti, definisi roti, tegese roti, tegesipun roti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org