rowan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

rowan

  1. êngg krama/ngoko sapi lsp. sing wis tuwa.








Kata kunci/keywords: arti rowan, makna rowan, definisi rowan, tegese rowan, tegesipun rowanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org