rowan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

rowan

  1. êngg krama/ngoko sapi lsp. sing wis tuwa.








Kata kunci/keywords: arti rowan, makna rowan, definisi rowan, tegese rowan, tegesipun rowanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=rowan&oldid=101269"