rowan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

rowan

  1. êngg krama/ngoko sapi lsp. sing wis tuwa.








Kata kunci/keywords: arti rowan, makna rowan, definisi rowan, tegese rowan, tegesipun rowan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.