royal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

royal

  1. krama/ngoko sênêng mbuwang dhuwit utawa nglakoni maksiyat.








Kata kunci/keywords: arti royal, makna royal, definisi royal, tegese royal, tegesipun royal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.