royal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

royal

  1. krama/ngoko sênêng mbuwang dhuwit utawa nglakoni maksiyat.








Kata kunci/keywords: arti royal, makna royal, definisi royal, tegese royal, tegesipun royalBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org