ruci

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ruci

  1. êngg krama/ngoko ringas, gampang nêpsune.








Kata kunci/keywords: arti ruci, makna ruci, definisi ruci, tegese ruci, tegesipun ruci
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org