rumêmbe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

rumêmbe

  1. (Kw) sêmi, tuwuh.








Kata kunci/keywords: arti rumêmbe, makna rumêmbe, definisi rumêmbe, tegese rumêmbe, tegesipun rumêmbe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.