rumput

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

rumput

krama
Krama rumput
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sukêt.








Kata kunci/keywords: arti rumput, makna rumput, definisi rumput, tegese rumput, tegesipun rumput
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org