runa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

runa

  1. (Kw) rusak, pakewuh;;
Kacocogna karo runah.








Kata kunci/keywords: arti runa, makna runa, definisi runa, tegese runa, tegesipun runa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.