Menyang kontèn

rungkuk

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

rungkuk

  1. rungkuk-rungkuk, ngrungkuk êngg krama/ngoko linggih (mlaku) gegeré mbungkuk.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti rungkuk, makna rungkuk, definisi rungkuk, tegese rungkuk, tegesipun rungkuk

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.