rupi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

rupi

  1. êngg
krama
Krama rupi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

rupa.








Kata kunci/keywords: arti rupi, makna rupi, definisi rupi, tegese rupi, tegesipun rupi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org