rupi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

rupi

  1. êngg
krama
Krama rupi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

rupa.








Kata kunci/keywords: arti rupi, makna rupi, definisi rupi, tegese rupi, tegesipun rupi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.