rus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

rus (Wl) krama/ngoko

  1. kêmbang mawar abang;
  2. tatanan mata intên.








Kata kunci/keywords: arti rus, makna rus, definisi rus, tegese rus, tegesipun rus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.