sègêl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sègêl (Wl) krama/ngoko

  1. dicap ing sègêl;
  2. layang blangko mawa cap (dianggo rêkès lsp);








Kata kunci/keywords: arti sègêl, makna sègêl, definisi sègêl, tegese sègêl, tegesipun sègêl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org